Doe als een dier

Artikelnummer: ISBN 9789087820725
Vorige Artikel 2 van 15 Volgende
€ 7,99 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Doe als een dier

Auteur: Erica Kramer

Illustrator: Leontine Gaasenbeek

Samen spelen is niet alleen leuk, maar versterkt ook de band tussen jou en je kind. Dit prentenboek nodigt uit om samen met je peuter dieren na te doen, zoals een olifant en een kikker. 

Maak het spelen nog leuker door je ook als een dier te verkleden.

De korte teksten zijn op rijm geschreven door Erica Kramer. Kinderboekenillustrator Leontine Gaasenbeek maakte er lieve tekeningen bij.

Een boekje dat uw peuter telkens weer zal pakken.

155 mm x 155 mm | Gebonden | 32 Pagina’s | 2-4 jaar | NUR 271

 

Recensies

Doe als een dier is een fijn boekje om voor het slapengaan nog even op te pakken, als afsluiting van de dag nog even lekker te bewegen en spelenderwijs samen de oefeningen uit het boek te doen. Met als perfecte afsluiting de twee suggesties aan het eind van het boek, waarbij een bruine beer een rustmomentje pakt en een kat zich als afsluiting oprolt om lekker te gaan slapen. Geslaagd boekje voor peuters en kleuters.

SH/In de Boekenkast

Dit prentenboekje stimuleert om met peuters dieren na te doen, zoals een olifant en een kikker. De korte teksten zijn op rijm geschreven door Erica Kramer. Illustrator Leontine Gaasenbeek maakte er lieve tekeningen bij. Voor- en achterin staan tips voor nog meer ‘dieren-doe-plezier’. Doe als een dier is een full colour gebonden prentenboek met een harde kaft in een klein, handzaam formaat van 15,5 x 1, cm. Een boekje dat je dus makkelijk in de tas stopt om mee te nemen. De pagina’s zijn mooi glad en stevig. De illustraties spreken zeer tot de verbeelding en zijn uitgevoerd in lieve pasteltinten. De tekst van het verhaal is in kapitalen, de extra uitleg in het voorwoord en achterin is in normale letters. Na een versje op rijm, volgt een beweeg-oefening. Op de laatste twee bladzijden wordt teruggekeerd naar de rust met een rustig zittende bruine beer en een in slaap vallend poesje. ‘Here God, dank u dat ik slapen mag. Wat gaf u me een mooie dag!’ Door deze afsluiting is dit prentenboekje ook heel geschikt om te lezen voor het slapen gaan. Achterin het boekje staan ‘tips voor nog meer dieren-doe-plezier’. Ik kan me voorstellen dat dit ook leuk is om toe te passen op een peuter of kleuter kinderfeestje.

NW/CB

 

© 2020 - 2022 www.buddybooks.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel